Easypay

Платете в брой към www.bestprice.bg на каса на easypay ( EASYPAY ) .

Такива каси има над 1500 в цялата страна - в клоновете на ЦКБ, ПИБ, Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, както и в повечето магазини на Билла, Пикадили, Фантастико и др.
От страницата на офертата кликнете бутона "Купи". Попълнете Вашите данни и посочете, че желаете да платите в брой. Вземете Вашия  платежен номер.
Отидете на каса на Изипей и направете плащане
Изберете най-удобната за вас каса на Изипей .Представете платежния номер и съответната сума. Веднага щом осъществите плащането, Вашият ваучер ще бъде автоматично издаден. Ще го намерите в страницата Ваучери, след вход с Вашия e-mail адрес и парола. 

Банка

Направете заявка за ваучер и ще получите код на поръчката и допълнителни инструкции как да направите превода 2. Направете банков превод по съответната банкова Сметка, която ще плучите при поръчката. Можете да заплатите съответната сума от всяка една българска банка. Когато нареждате превода, задължително посочете кода от Стъпка 1 като основание на плащането, за да може системата ни да го отчете коректно. 3. Ще получите своя талон веднага щом превода бъде приет.

Bpay

B-pay: Плащане чрез банкомат . Срок за плащане  до 2 дни след заявяване на ваучера

Epay

ePay.bg е българска система за електронни плащания.

Можете да платите от вътрешна ePay.bg микросметка .

Transcard

Transcard

© 2014-2024 Bestprice.bg All rights reserved