Виена и Братислава - 3 нощувки със закуски с чартър от София!

Austria Trend Hotel Ananas или подобен 4* - ДУНАВСКИ СТОЛИЦИ - ПРЕДКОЛЕДНИ БАЗАРИ - Виена и Братислава - 3 нощувки със закуски с чартър от София!

Споделете с приятели

Оферта

Austria Trend Hotel Ananas или подобен 4* - ДУНАВСКИ СТОЛИЦИ - ПРЕДКОЛЕДНИ БАЗАРИ - Виена и Братислава - 3 нощувки със закуски  с чартър от София!

Общи условия

Austria Trend Hotel Ananas или подобен 4* - ДУНАВСКИ СТОЛИЦИ - ПРЕДКОЛЕДНИ БАЗАРИ - Виена и Братислава - 3 нощувки - чартър от София


 

Austria Trend Hotel Ananas или подобен 4*

Вид транспорт: Самолет

Продължителност: 4 дни / 3 нощувки

Дестинация: Виена, Австрия

Дати: 30.11.2024, 07.12.2024, 14.12.2024

Цена от: 982 лв.


 

Таблици с цени

Standard Room - Цените са в ЛЕВА на база BB

 

Дата

Човек в двойна стая

Единична стая

Двама възрастни в двойна стая

Двама възрастни с дете 0-1.99

Двама възрастни с дете 2-11.99

30.11.2024

982

1349

1964

2055

2444

07.12.2024

982

1349

1964

2055

2444

14.12.2024

982

1349

1964

2055

2444


 


 

Цената включва:

 • Самолетен билет София – Братислава – София с авиокомпания European Air Charter;

 • Чекиран багаж до 20кг. и ръчен багаж до 5 кг;

 • 3 нощувки със закуски в Austria Trend Hotel Ananas 4* или подобен във Виена;

 • Обзорна обиколка на Виена;

 • Обзорна обиколка на Братислава;

 • Трансфер летище – хотел – летище;

 • Представител на туроператора за целия престой;

 • БОНУС пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ – възстановяване на заплатената, в случай на забрана за пътуване по медицински причини;

 • Медицинска застраховка Помощ при пътуване от Евронинс с покритие 10000 евро (Traveller, Вариант А).

 

Цената не включва:

Препоръчителни доплащания:

 • Посещение на Императорската съкровищница в двореца Хофбург с местен екскурзовод на български език - 70 лв възрастен, 35 лв дете 2-11,99 г;

 • Посещение на двореца Шьонбрун - лятната императорска резиденция на Хабсбургите - 110 лв възрастен, 55 лв дете 2-11,99 г;

 • Входни такси и билети за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание;

 • Доплащане за слушалки - 2,50 евро на човек, доплащане на място.

Задължителни доплащания:

 • Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета;

 • Градска такса.


 

 

Програма

ДЕН-1

Среща на летище София 2 часа преди полета. Чартърен полет за Братислава с авиокомпания European Air Charter.Трансфер до австрийската столица Виена /преход 60 км/ Настаняване в хотел.Информационна среща.Нощувка.

 

ДЕН-2

Закуска. Панорамна обиколка на града с местен екскурзовод - дворецът "Белведере", един от най-хубавите барокови образци в света, принадлежал на Хабсбургите; Виенската опера, където ежегодно се провежда оперен бал; булевард "Рингщрасе", изграден на мястото на старата крепостна стена;дворецът "Хофбург" - зимната резиденция на Хабсбургите; Парламентът със статуята на Атина Палада; Кметството - внушителна сграда в неоготически стил,пред което се издига най-големият Коледен базар; Къщата на Хундертвасер с необичайните си цветни етажи, следващи единствено природните форми; най-старият увеселителен парк в Европа "Пратер" със символа на Виена - Виенското колело.Свободно време.Нощувка.

 

ДЕН-3

Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия:
- Полудневна екскурзия - посещение на Императорската съкровищница в двореца Хофбург с местен екскурзовод на български език, където се съхраняват най-значимите и богати колекции от светски и религиозни съкровища.
- Полудневна екскурзия - посещение на двореца Шьонбрун-лятната императорска резиденция на Хабсбургите с местен екскурзовод на български език
Нощувка.

 

ДЕН-4

Закуска.Отпътуване за словашката столица Братислава.Пешеходна разходка в старата част на града – Новият мост, катедралата «Св.Мартен»,в която е коронована императрица Мария Терезия,Градския площад, Кметството,Архиепископалния дворец /в който са живяли Св. Св. Кирил и Методий/ и кулата „Михалска брана”.Трансфер до летището за полет за София.Пристигане на летище София.

 

Полетно разписание (подлежи на препотвърждение за всяка дата):

София - Братислава - 16:00 - 16:40

Братислава - София - 17:40 - 20:20


 

Допълнителни екскурзии

Включена в цената панорамна обиколка на Виена
АВСТРИЯ,ВИЕНА
Включено в цената


 

Обиколката включва - дворецът "Белведере"/отвън/, един от най-хубавите барокови образци в света, принадлежал на Хабсбургите; Виенската опера/отвън/, където ежегодно се провежда оперен бал; булевард "Рингщрасе", изграден на мястото на старата крепостна стена;дворецът "Хофбург" - зимната резиденция на Хабсбургите; Парламентът със статуята на Атина Палада; Кметството - внушителна сграда в неоготически стил,пред което се издига най-големият Коледен базар; Къщата на Хундертвасер с необичайните си цветни етажи, следващи единствено природните форми; най-старият увеселителен парк в Европа "Пратер" със символа на Виена - Виенското колело.


 

Посещение на Императорската съкровищница в двореца Хофбург
АВСТРИЯ,АВСТРИЯ (EU)
Цена за възрастен 70 BGN
Цена за дете 35 BGN

Полудневна екскурзия - посещение на Императорската съкровищница в двореца Хофбург с местен екскурзовод на български език, където се съхраняват най-значимите и богати колекции от светски и религиозни съкровища.

В Императорската съкровищница в двореца Хофбург се съхраняват някои от най-ценните съкровища, историята и богатството на Хабсбургската империя.- великолепни корони, скъпоценни камъни, диадеми, скиптри, мечове, реликви и други исторически артефакти от различни периоди, Свещената круша, която се смята за един от най-старите съхранени предмети от злато в света,Инималатският кръст – една от най-ценните и харесвани реликви в Християнското изкуство.


Цената включва

беседа с екскурзовод на български език, входна такса.


 

Посещение на двореца Шьонбрун - лятната императорска резиденция на Хабсбургите
АВСТРИЯ,АВСТРИЯ (EU)
Цена за възрастен 110 BGN
Цена за дете 55 BGN

Полудневна екскурзия - посещение на двореца Шьонбрун-лятната императорска резиденция на Хабсбургите с местен екскурзовод на български език

Шонбрун и неговите красиви барокови градини са абсолютно задължително задължително да бъдат постени за всеки гост на Виена. Построен от известния архитект Фишер фон Ерлах през 17-ти век, двореца днес е част от свтовното културно наследство на ЮНЕСКО.

Екскурзията ще Ви покаже красотите на малка част от всичките 1000 стаи, много от тях декорирани от императрица Мария Терезия. Двореца се е ползвал за лятна резиденция на кралското семейство, а в градини има много интересни забележителности като лабиринта от растителност и зоологическа градина.


Цената включва

транспорт, входен билет и тур с екскурзовод на български език


 

Включена в цената обзорна обиколка на Братислава
СЛОВАКИЯ,БРАТИСЛАВА
Включено в цената


 

Разходката в старата част на града започва от катедралата «Св.Мартен»,в която е коронована императрица Мария Терезия,покрай Градския площад, Кметството,Архиепископалния дворец /в който са живяли Св. Св. Кирил и Методий/ до кулата „Михалска брана”.


 


 

Общи условия

Условия за резервации:

Депозит 30% платен към ТО до 24 часа след резервиране

Доплащане 21 дни преди тръгване

Издаване на документи за пътуване 7 дни преди полета

 

Условия за анулации:

До 24 часа след резервация без такса за анулация

До 30 дни преди тръгване 50 лв такса анулация на човек

До 21 дни преди тръгване 30% от стойността, като такса анулация на човек

Под 21 дни 100% като такса анулация на човек

 

ВАЖНО:

1. Минимален брой туристи: 150 човека;

2. Срок за уведомяване при несъбран минимум – 21 дни;

3. Българските граждани е необходимо да притежават валиден документ за самоличност, с валидност минимум 6 месеца след датата на прибиране в България;

4. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата и полетното разписания.

 

БОНУС пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ

При предсрочно прекратяване на договора по инициатива на ПЪТУВАЩИЯ, заплатената от него или от негово име сума се възстановява чрез туристическия агент, сключил договора за туристически пакет с ПЪТУВАЩИЯ от името и за сметка на туроператора, когато ПЪТУВАЩИЯТ не може да започне и осъществи пътуването поради някоя от следните причини, която е била непредвидима към момента на сключване на договора за туристически пакет и е възникнала преди датата на отпътуване независимо от волята на пътуващия:

1.1.Злополука, акутно заболяване (заболяване, което възниква внезапно и непредвидено, представлява опасност за живота или здравето на пътуващия и изисква спешна медицинска намеса) или внезапно обостряне на хронично заболяване на ПЪТУВАЩ по договора за туристически пакет, с изключение на заболяване от COVID 19, при условие, че към началната дата на пътуването се провежда болнично или домашно лечение и съществува опасност за влошаване на здравословното му състояние от пътуването.

1.2. Внезапно заболяване или злополука на близък на ПЪТУВАЩИЯ (съпруг/а), роднина по права линия - без органичения или по съребрена линия - до втора степен вкл.), при условие, че към началната дата на пътуването се провежда болнично или домашно лечение и пътуващият трябва да полага грижи за болния.

1.3. Смърт на пътуващия.

1.4. Смърт на близък на пътуващия (съпруг/а), роднина по права линия - без органичения или по съребрена линия - до втора степен вкл.).
За доказване на настъпилите обстоятелства,пътуващия предоставя документите в заверено от него копие на адрес: гр. Пловдив, ул. Райко Даскалов 53, ет. 2, ап. 25.
ТО се произнася в подходящ срок, но не повече от 5 раб. дни от получаване на документите.

За партньора

Описание на хотел Austria Trend Hotel Ananas или подобен 4*


 

Местоположение

Austria Trend Hotel Ananas Wien 4*е на 1 минути пеша от метростанция Kettenbrückengasse U4 и само на 5 мин път с кола от Държавната опера в центъра на Виена.
 

Хотел

Изискан и стилен, хотелът държи на качестовото на услугите които предлага. На разположение на гостите са ресторант, лоби бар и фитнес.

 

Стаи

Стаите съчетават декоративни елементи в стил рококо със съвременни удобства. Красиви и стилни, всяка стая разполага с:

климатик,

кабелна телевизия,

минибар,

баня със сешоар и козметично огледало.

Включва
Галерия
Контакти
Партньор: Ейнджъл Травел -ООД
Адрес: София ул. ''Пиротска'' 87
Работно време: Пн.10:00 - Пт.17:00
Телефони: 0895653544; 0897944043
Разгледай останалите оферти
© 2014-2024 Bestprice.bg All rights reserved