Нова година в Турция, Анталия !

Ранни записвания! Нова година в Турция, Анталия ! 4 или 5 нощувки на база LUXURY UAI в хотел PALOMA FORESTA 5*, Кемер, Самолетни билети, Трансфери, Летищни такси, Представител!

Споделете с приятели

Оферта

Нова година в Турция, Анталия ! 4 или 5  нощувки на база  LUXURY UAI в хотел PALOMA FORESTA 5*, Кемер, Самолетни билети, Трансфери, Летищни такси, Представител!

Общи условия

Ранни записвания до 30.06.2023 : НОВА ГОДИНА В АНТАЛИЯ 2024

Полет от София на 28.12.2023 / 29.12.2023 за 4 или  5 нощувки

 

Полетно разписание в местни времена, подлежат на препотвърждение:

28.12.2022: 08:00 ч София (SOF) - 10:45 ч Анталия (AYT) 02.01.2023: 17:30 ч Анталия (AYT) - 19:15 ч София (SOF)

*Забележка: има часова разлика между България и Турция - минус 1 час. 

Полетно разписание в местни времен,а подлежат на препотвърждение:

29.12.2023: 08:00 ч София (SOF) - 10:45 ч Анталия (AYT) 02.01.2024: 18:00 ч Анталия (AYT) - 19:00 ч София (SOF)

*Забележка: има часова разлика между България и Турция - минус 1 час

 

- 4  нощувки на база  LUXURY UAI в хотел PALOMA FORESTA 5*, Кемер, Самолетни билети, Трансфери, Летищни такси, Представител за 1,036 лв на човек в Двойна стая!- 29.12. - 02.01.2024

 

- 4  нощувки на база  LUXURY UAI в хотел PALOMA FORESTA 5*, Кемер, Самолетни билети, Трансфери, Летищни такси, Представител за 2,622 лв за Двама възр. + дете до 12 г в Двойна стая !- 28.12. - 02.01.2024

 

- 5  нощувки на база  LUXURY UAI в хотел PALOMA FORESTA 5*, Кемер, Самолетни билети, Трансфери, Летищни такси, Представител за 1,160 лв на човек в Двойна стая!- 28.12. - 02.01.2024

 

- 5  нощувки на база  LUXURY UAI в хотел PALOMA FORESTA 5*, Кемер, Самолетни билети, Трансфери, Летищни такси, Представител за 2,876 лв за Двама възр. + дете до 12 г в Двойна стая !- 28.12. - 02.01.2024

 

 

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

• Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);

• Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро);

• Държавна такса сигурност за летищата в Турция;

• 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;

• Трансфери летище - хотел - летище;

• 4 или  5 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;

• Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

 

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

• Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);

• Новогодишна вечеря в хотела/ за възрастен - 88 лв, за дете до 13 г  - 45 лв- задължително доплащане!

• Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;

• Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 4,50 евро/9 лева за 6 дни; за лица от 75 до 80 г: 8,5 евро / 17 лева за 6 дни;

• Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет.

Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 

 

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:

Условия за плащане:

1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 30% от цената на туристическия пакет;

2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 30 дни преди датата на отпътуване.

3. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.

4. За резервации направени 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване се заплаща пълната дължима сума.

 

Анулационни условия:

1. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прекрати договора/да анулира пътуването си по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, като заплати неустойка в размери, както следва:

1.1. Такса за прекратяване на договора.

Последната е в размер на 25.00 евро на човек /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 90 дни преди датата на отпътуване.

Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕАРТОРА таксата от 25.00 евро на човек /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове.

1.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си: - от 89 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 30% от общата цена на туристическия пакет; - от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет; - от 14 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.

1.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.

 

**УТОЧНЕНИЕ:

Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 900 долара на тон; Анталия: 900 долара на тон.

Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge).

В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).

 

Внимание! Част от хотелите в Турция не приемат настаняване в SGL, DBL и DBL+EXB когато туристите са само мъже или мъже с деца. Проверете в описанието на избраният хотел, дали това условие е валидно за конкретния хотел.

 

ВАЖНО:

• Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след предоставяне на оферта и избор на хотел.

• Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 7 дни преди датата на отпътуване при пътувания с продължителност от 2 до 6 дни.

• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД, на дежурен телефонен номер, указан в полицата!

• Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.

• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

 

• ВНИМАНИЕ! За притежателите на безсрочна лична карта, тя следва да е с дата на издаване до 10 години назад, считано от датата на отпътуване. В случай че е по-стара, то пътуването Ви може да се осъществи само с паспорт!

 

 

 

За партньора

Oписание на хотел PALOMA FORESTA

Разкошен комплекс отличаващ се със своята изключителна зелена територия и добра инфраструктура. С ултра луксозна ол инклузив концепция, с безупречно обслужване, отлична кухня и разнообразие от напитки. Хотелът разполага 346 стаи сред борови дървета, разнообразна дневна и вечерна анимация, прекрасен детски кът, аквапарк и разнообразие от активности. Прекрасен златен плаж заобиколен от борови гори в унисон с великолепно чистото тюркоазено Средиземно море. Paloma Foresta кани гостите в своя релаксиращ и успокояващ свят.

За хотела

Хотелът е построен през 1989г., обща площ 88372 м2, последно реновиран през зимата на 2015г. 

Състои се от една 5-етажни корпуса MainBuilding и девет 2-етажни блока Vıllas:

Main Building:

188 Standard room (от тях 4 за инвалиди, макс. 3 чов., 39м2);

48 Junior suite ( макс. 2 чов., 48 м2);

18 двустайни Family suite (хол+ спалня + две бани, макс. 4 чов., 75 м2);

80 Garden famıly (спалня + салон, макс. 3 + 1чов., 45 м2,

2 Executive standard room (максимум 3 чов., 39 м2);

2 Executive famıly suıte (2 бани, спалня + хол, максимум 3 + 1 чов., 75 м2);

2 Executıve deluxe suıte(2 бани, спалня + салон, максимум 3 чов., 75 м2);

2 Executıve suite (2 бани, 2 спални + хол, максимум 3 + 1 чов., 98 м2);

14 Villa (дуплекс, 2 бани, 2 спални + хол, макс. 4 + 1 чов., 100 м2).

 

Услуги на хотела

Развлечения и спорт

 тенис на маса: безплатно

 моторни водни видове спорт: срещу заплащане

 анимация: безплатно

 тенис корт (6 корта с твърдо покритие, с резервация): безплатно

 турска баня (хамам): безплатно

 уроци по тенис: срещу заплащане

 баскетбол: безплатно

 боча: безплатно

 дартс: безплатно

 масаж: срещу заплащане

 волейбол: безплатно

 Мини-футбол: безплатно

 музика на живо (в определени дни): безплатно

 тенис ракети и топки под наем: срещу заплащане

 уиндсърфинг (с лиценз): срещу заплащане

 билярд: безплатно

 фитнес зала: безплатно

 дискотека: безплатно

 осветление на тенис корта: срещу заплащане

 джага: безплатно

Плаж

 пирс

 на плажа чадъри, шезлонти:: безплатно

 шатри на плажа платено

 хавлии на плажа:: безплатно

 собствен

 Пясъчно-чакълест

Територия

 при басейна чадъри, шезлонги:: безплатно

 Спа-център

 сладкарница

 закрити басейни: 1

 фризьорски салон

 барове: 7

 басейни: 3 (открити)

 Пералня

 Wi-Fi: безплатно

 химическо чистене

 хавлии при басейна:: безплатно

 Ресторанти a la carte: 5 (с предварително записване - рибен, турски, международен -; китайски, мексикански и стек хаус - платено): безплатно

 лекарски кабинет (платено)

 ресторанти: 1 (основен)

 Магазини

 конферентни зали: 16 (за 50-800 човека)

 водни пързалки: 3

Стая

душ и/или вана

 смяна на хавлиите: 3 пъти седмично

 телевизор: има

 почистване на стаите: ежедневно

 телефон

 сейф: в стаята,: безплатно

 мини-бар (вода, безалкохолни напитки и бира - ежедневно зареждане): безплатно

 набор за приготвяне на чай/кафе

 под: паркет

 Интернет: Wi-Fi,: безплатно

 балкон или тераса

 сешоар: има

 климатик: централен

За децата

 детски бюфет

 детска площадка

 детски басейн: има

 клуб за тинейджъри (12-16 години)

 детски клуб (4-12 години)

Meal

 LUXURY UAI

Tипове стаи

 Executive Suite

 Standard Partial Sea View

 Garden Family

 Family Suite

 Junior Suite Sea View

 Villa

 Standard Sea Side

 Junior Suite Land View

 Executive Deluxe Suite

 Executive Family Suite

 Standard Land View

Разположение

Хотелът се намира на 40 км от летището на гр. Анталия, на 18 км от гр. Кемер, в посока Белдиби, на самия бряг на морето.

Включва
Галерия
Контакти
Партньор: Ейнджъл Травел -ООД
Адрес: София ул. ''Пиротска'' 87
Работно време: Пн.10:00 - Пт.17:00
Телефони: 0895653544; 0897944043
Разгледай останалите оферти
© 2014-2024 Bestprice.bg All rights reserved