Почивка на о-в Джерба, Тунис!

Почивка на о-в Джерба, Тунис! 5 нощувки на база All Inclusive в SIDI MANSOUR RESORT & SPA DJERBA 4*, чадър и шезлонг на плажа, Самолетни билети, Трансфери, летищни такси, представител!

Споделете с приятели

Оферта

Почивка на о-в Джерба, Тунис! 5 нощувки на база All Inclusive в хотел  SIDI MANSOUR RESORT & SPA DJERBA 4*, чадър и шезлонг на плажа, Самолетни билети, Трансфери, летищни такси, представител!

Общи условия

Директен чартърен полет от София с 5 нощувки: 19.09 - 24.09.2021.

 

 

пакетната цена включва и застраховка "Отмяна на пътуване" с лимит 1000 лева с включен покрит риск за COVID-19 при положителен PCR тест!

 

*Всички цени са на човек, настанен в двойна стая за настаняване на съответната дата и за съответния брой нощувки;
*Поради динамиката на ценообразуването, цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. В тази връзка препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (до 24 часа след предоставяне на оферта и избор на хотел).
*Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

 

Преди да заплатите трябва  да проверите възможните свободни дати за настаняване:

 0895/ 65 35 44 ,0897/94 40 43

 

 

-5 нощувки на база All Inclusive в хотел  SIDI MANSOUR RESORT & SPA DJERBA 4* за 615 лв на човек!
ПОЧИВКА НА О. ДЖЕРБА, Тунис

5 нощувки

от 19.09 - 24.09.2021 г. с полет от София

 

 

ПРОГРАМА:

 

1 ден
Отпътуване от летище София с редовен директен полет на авиокомпания ALK Airlines до остров Джерба (възможност за отпътуване от Варна срещу допълнително заплащане). Пристигане на летището в Джерба и трансфер до избрания хотел. Настаняване. Свободно време. Вечеря (с изключение на записаните на пансион само закуска или без изхранване) и нощувка.

2 ден – 5 ден
Закуска в хотела. Свободно време за плаж или възможност за разнообразни допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място.

6 ден
Закуска в хотела. Освобождаване на стаите до 12:00 ч. Свободно време до трансфера към летище за полет до София.

 

 

 

ЗАБЕЛЕЖКА: Програмата е примерна! Провеждането и последователността на допълнителните екскурзии подлежат на препотвърждение.По-долу ще намерите пълен списък с екскурзии на о. Джерба за сезон 2021 с техните цени.

 

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
• самолетен билет (без включен кетъринг) София - о.Джерба - София с чартърен полет;
• пътнически и летищни такси в размер на 95 евро /към 04.02.2021 г./;
• чекиран багаж 15 кг и ръчен багаж до 5 кг;
• 5 нощувки на съответния пансион в избрания хотел;
• трансфери летище - хотел – летище;
• Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
• екскурзии по желание /резервират се и се заплащат в България най-късно до 10 дни преди отпътуване/;
• задължително се заплащат: евентуална горивна такса**;
• доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 4 евро/8 лева за 6 дни; за лица от 75 до 80 г: 12 евро / 24 лева за 6 дни;
• Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

19.09.2021 София, Терминал 1 – о.Джерба 10:00 – 10:10
24.09.2021 о.Джерба - София, Терминал 1 14:00 – 18:10
*Възможна е промяна в часовете на полетите

Часова разлика: Тунис e МИНУС 2 часа назад в този период на годината. (София 12:00, Тунис 10:00)


 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания ALK Airlines („АЛК“ АД)
седалище и адрес: Булевард „Шипченски Проход” 63, София 1574, България
номер на лиценз: BG 1008 – 13
тип самолет: MD – 82


 

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И СРОКОВЕ ЗА АНУЛАЦИИ:

Плащания:
1. Депозит при записване в размер на 30%
2. Доплащане до 100 % от общата цена на пътуването до 22 дни преди датата на отпътуване!

 

 

Анулационни срокове:
1. При анулация до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на депозита!
2.2.При анулация от 21 преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100 % от общата пакетна цена;

 

*Всички цени са с включени летищни такси.


*Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Внимание! Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.

Важно! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

Важно! На територията на Тунис е забранено внасянето и използването на безпилотни модели на летящи технически устройства, като дронове, хеликоптери и самолети с дистанционно управление. Моля, да имате предвид, че такова оборудване ще бъде конфискувано и употребата му подлежи на строги санкции във вид на големи парични глоби и арест! 

**УТОЧНЕНИЕ:

Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 500 долара на тон; о.Джерба: 500 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).


 

ЗАБЕЛЕЖКИ:

 • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: до 20 дни преди датата на отпътуване;

 • Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели;

 • Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "ЕВРО-ЦЕНТЪР"/. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "ЕВРО-ЦЕНТЪР", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (00420 221 860 651)! Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.;

 • В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение;

 • Българските граждани влизат в Тунис с паспорт, валиден минимум 6 месеца към датата на пътуване. Други специални документи не се изискват. Визи за посещения в Тунизийската република за период до 90 дни, както и при транзитно преминаване през страната, за българските граждани не са необходими. При престой, надхвърлящ 90 дни, е необходимо да се направят постъпки за получаване на разрешение за пребиваване (cartedeséjour) в полицията по местоживеене. За целта е необходимо да бъдат представени изискваните по тунизийското законодателство документи, в т.ч. удостоверение за местоживеене и документи, обосноваващи необходимостта от престой в Тунизийската република;

 • При пътуване от България за Тунис не са необходими имунизации и на границата не се изисква имунизационна книжка.

 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ НА О. ДЖЕРБА 2021

 

Обиколка на острова – полудневна екскурзия с автобус

Тръгване от хотела около 8:30 ч. Към 9:30 ч фото пауза на Римския път – прекрано място, изпълнено с древен и екзотичен дух. След това следва посещение на поетичното селище “Gualala” и на музея там. Около 11:00 ч посещение на синагогата „El Ghriba“, а после посещение на големия град в Джерба - HOUMT SOUK. Към обяд връщане в хотела.

 

 

Разходка с лодка – еднодневна екскурзия

Към 8:00 ч тръгване от хотела и трансфер до пристанището, където чака лодката. Има аминационна програма на самата лодка, безалкохолни напитки, риба на скара и салата. Към обяд връщане към пристанището.

 

 

Селищата Matmata и Douz – еднодневна екскурзия

Тръгване от хотела рано сутринта около 6:30 ч. Посещение на пещерните къщи или още познати като „Matmata Troglodyte Houses“. След това отпътуване към селището Douz, обяд и обиколка. Възможност за яздена на камили или каране на АТВ. Към 16:00 ч връщане към хотела.

 

Сахара – двудневна екскурзия

1 ден – селищата Djerba - Gabes / Tozeur

В 6:50 тръгване от хотела. Пристигане в Tozeur през Gabes. Настаняване в хотел. Посещение на планинските оазиси Chebika и Tamaghza с джипове. Връщане към хотела и вечеря. Нощувка към 19:00 ч.

2 ден – селищата Douz / Matmata / Djerba

В 6:00 ч отпътуване към Douz през CHOTT EL JERID и спирка за снимки там. Пристигане в Douz, чздене на камили или каране на АТВ. Продължаване след това към Matmata, където следва посещение на пещерните подземни къщи и берберски квартал. Обяд и връщане към хотела около 14:00 ч.

 

Селищата Gabes и Matmata– еднодневна екскурзия

Тръгване от хотела рано сутринта около 6:30 ч. Посещение старите улици в Gabes и отпътуване към Matmata. Обяд там и пещерните къщи или още познати като „Matmata Troglodyte Houses“. Разглеждане на Берберския квартал и връщане ъм хотела около 16:00 ч.

 

 

Ферма с крокодили – полудневна екскурзия

8:00 ч тръгване от хотела и към 9:00 пристигане във фермата. Посещение на музея и целия пак с повече от 1000 крокодила. Около 12:00 връщане към хотела.

 

 

Фолклорна вечер – вечерна екскурзия

Към 16:00 ч тръгване от хотела. Пристигане в ресторант HAROUN, където ще има шоу и анимация. Вечеря и към 20:00 ч връщане към хотела.

 

 

Каране на АТВ – полудневна екскурзия

Около 16:00 ч тръгване от хотела към селището Midoun. Каране на АТВ-та и спирка за снимки. Около 19:00 ч връщане към хотела.

За партньора

Разположение:
Хотелът се намира в центъра на туристическата зона на остров Джерба, на 250 м от плаж с фин бял пясък и пред фара Taguermes. На 25 минути от международното летище Джерба ​​и на 15 от Houmt Souk (столицата на острова), на 6 км от Мидун, и на 5 км от голф игрище.

Стая

вана или душ

сешоар: има

телевизор: има

балкон или тераса

хладилник има

климатик: има

козметични принадлежности

телефон

баня

Плаж

на плажа шезлонги: безплатно

хавлии на плажа: депозит (и басейна)

собствен

на плажа чадъри, шезлонти: безплатно

Територия

фризьорски салон

барове: 1

басейни: 1 (открит)

Пералня (платено)

паркинг платено

закрити басейни: 1 (с подгряване само през зимата)

Спа-център

Интернет безплатно

ресторанти: 3 (един основен)

конферентна зала

За децата

 • анимационна програма за деца
 • детски басейн: има
 • детска дискотека:
 • детско меню в ресторанта
 • детска площадка
 • детски клуб
 • клуб за тинейджъри

Развлечения и спорт

 • дискотека
 • турска баня (хамам)
 • аеробика
 • масаж
 • анимация
 • сауна
 • тенис корт (един)
 • фитнес зала
 • дартс
 • голф (игрище на 5 км от хотела)
 • мини голф

 

Включва
Контакти
Партньор: Ейнджъл Травел -ООД
Адрес: София ул. ''Пиротска'' 87
Работно време: Пн.10:00 - Пт.18:00
Телефони: 0895653544; 0897944043
Разгледай останалите оферти
© 2014-2020 bestprice.bg All rights reserved