Почивка в Египет!

Почивка в Египет! 7 нощувки на база Ultra All Inclusive в хотел TITANIC PALACE 5 * , Хургада, едната нощувка в Кайро в хотел Barcelo Cairo Piramids 4*, чадър и шезлонг на плажа и на басейна, Самолетни билети, Трансфери, представител!

Споделете с приятели

Оферта

Почивка в Египет! 7 нощувки на база  Ultra All Inclusive в хотел  TITANIC PALACE 5 *, Хургада,едната в хотел  Barcelo Cairo Piramids 4*, Кайро  чадър и шезлонг на плажа и на басейна, Самолетни билети, Трансфери, представител!

Общи условия

Полети на дати:

 

23.10.2019, 27.12.2019

 

*Поради динамиката на ценообразуването, цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (до 24 часа след предоставяне на оферта и избор на хотел).

 

Цените са за резервации до 20.10.2019 или до изчерпване!

 

Комбинирана програма 1 нощувка в Кайро + 6 нощувки в Хургада 

 

 

www.titanicpalace.com

 

7 нощувки на база Ultra All Inclusive  в хотел TITANIC PALACE 5 *, Хургада,едната нощувка в Кайро  чадър и шезлонг на плажа и на басейна, Самолетни билети, Трансфери, представител за 723 лв на човек!-23.10.2019 - 30.10.2019

 

7 нощувки на база  Ultra All Inclusive в хотел TITANIC PALACE 5 *, Хургада, едната нощувка в Кайрочадър и шезлонг на плажа и на басейна, Самолетни билети, Трансфери, представител за 1,411лв на човек!- 27.12.- 03.01.2020

 

 

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

Самолетни билети София - Хургада/Кайро - София с чартърен полет на АК BH Air или АК АЛК ( не вкл. кетъринг по време на полета);

20/15 кг. чекиран багаж и една бройка ръчен багаж с тегло до 8/5 кг;

Пътнически и летищни такси (в размер на 95 евро на човек към 02.05.2019);

6 нощувки на съответния пансион в  LE PACHA 4 * , Хургада

1 нощувка в Кайро с включена закуска и вечеря в хотел Barcelo Cairo Pyramid 4* или подобен;

Трансфери летище - хотел - летище;

Трансфер с автобус Кайро-Хургада (или Хургада-Кайро);

Представител на туроператора с български език за престоя;

Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).


 

 

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

Екскурзия на Кайро с разглеждане Пирамидите и Сфинкса, Националния Египетски Музей с включен обяд - 70 евро на възрастен и 40 евро за дете от 2 - 11,99г. Екскурзията се заявява и заплаща предварително, най-късно до 5 дни преди датата на отпътуване;

Допълнителни екскурзии по желание от района на Хургада (закупуват се на място след пристигане);

Виза – 25 $ (заплаща се и се получава при пристигане на летището в Хургада);

Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**

Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;

Възможност за настаняване в хотел 5* в Кайро – цена по запитване;

Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация.

Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

 

Допълнителни екскурзии по желание , може да разгледате  ТУК - заявяване и заплащане на място в Египет

 

Внимание! Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.

 

Важно! На територията на Египет е забранено внасянето и използването на безпилотни модели на летящи технически устройства, като дронове, хеликоптери и самолети с дистанционно управление. Моля, да имате предвид, че такова оборудване ще бъде конфискувано и употребата му подлежи на строги санкции във вид на големи парични глоби и арест!

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

 

1. Плащания:

- депозит при записване в размер на 35 % на човек от общата цена на всички услуги, включени в договора за туристически пакет;

-доплащане до 25 дни преди датата на пътуване.

 

2.Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване (международният паспорт трябва да е валиден минимум 6 месеца след датата на отпътуване от Египет);

 

3. Анулационни срокове:

3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;

3.2. При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;

3.3. При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;

3.4. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА в ден вторник:

Авиокомпания BH Air

седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2

тип самолет: A320

 

 ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА в ден сряда:

Авиокомпания АЛК

Лиценз: BG 1008-13

седалище и адрес: Булевард „Шипченски Проход” 63, София 1574, България

тип самолет: McDonnell Douglas MD-82 или Boeing 737-300

 

 

**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 650 долара на тон; Хургада: 700 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).

 

*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: до 20 дни преди датата на отпътуване.

*Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет ! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.

*Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/ или Мондиал Асистанс.

В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

 

*При пътуване към Арабска република Египет е необходимо да притежавате задграничен паспорт, с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Визи с цел туризъм и престой до 30 дни се купуват и получават на ГКПП на международните летища – стикерите са продават в банкови офиси, намиращи се в транзитната зона преди паспортния контрол. Цената на визовия стикер, закупен на ГКПП, е 25 щатски долара, като заплащането на същия може да бъде осъществено с кредитна карта или в брой в твърда валута. В паспорта Ви трябва да има поне една цяла свободна страница, за да може върху нея да бъде положена входната виза за страната. На гърба на тази страница не следва да има друга положена по-рано виза, освен печати от граничен контрол.

*При пътуване от България за Египет не са необходими имунизации и на границата не се изисква имунизационна книжка.

 

Ден 1:

Излитане от летище София (Терминал 1) за Кайро с чартърен полет. Посрещане на летище Кайро и трансфер до хотела. Настаняване след 14:00 часа. Свободно време. Нощувка.

 

Ден 2:

Закуска в хотела. Освобождаване на стаите. Свободно време или екскурзия до едно от най-забележителните чудеса на света - Египетските пирамиди, които пленяват с величието и мистериозността си. Групата археологически паметници включва трите големи пирамиди – Хеопсовата пирамида, Пирамидата на Хефрен и Пирамидата на Микерин – както и няколко по-малки пирамиди, разположени в близост до тях. Пирамидите в Гиза са най-старият и единственият запазен до днес паметник от 7-те чудеса на Античния свят. От площадката в Гиза ще се насладите на откриващата се гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса, а по-късно ще посетите и Исторически музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от ерата на древната египетска цивилизация. Там се намира и залата с мумиите на някои от най-известните фараони.

Отпътуване за Хургада с автобус (около 6 часа). Късно пристигане и настаняване в избрания хотел в Хургада.

 

Ден 3 -7:

Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия. Нощувка.

 

Ден 8:

Закуска в хотела. Освобождаване на стаите до 12:00ч, като багажът може да бъде оставен в стая около рецепция, предназначена за съхранение. Свободно време до трансфера за летището и полет от Хургада за София.

 

 

НОВО! БЕЗПЛАТНА екскурзия "Сити тур в ХУРГАДА".

Всички клиенти, които ще почиват в Египет през есен 2019, ще имат възможност да се запишат за тази екскурзия на място след пристигане в Египет по време на информационната среща с наш представител в хотела!

Екскурзията ще се провежда на български език и ще включва:

- посещение на Коптска църква с беседа на български език - коптите принадлежат към т.нар. източна църква (позната и като дохалкидонска). Характерно за тях е, че се кръстят не с три пръста, а само с един – с палеца, което е знак, че Исус има само една природа – Божествена.

- посещение на джамия в Хургада и беседа за ислямската религия на български език;

- посещение на няколко търговски центъра - за масла, за захарни изделия и за сувенири, като свободното време за пазаруване ще е около 30 мин във всеки един център;

 

Забележка: няма свободно време за разходка в Хургада по време на тази екскурзия!

 

 

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

 Самолетни билети София - Хургада/Кайро - София с чартърен полет на АК BH Air или АК АЛК ( не вкл. кетъринг по време на полета);

20/15 кг. чекиран багаж и една бройка ръчен багаж с тегло до 8/5 кг;

Пътнически и летищни такси (в размер на 95 евро на човек към 02.05.2019);

6 нощувки на съответния пансион в избрания хотел в района на Хургада;

1 нощувка в Кайро с включена закуска и вечеря в хотел Barcelo Cairo Pyramid 4* или подобен;

Трансфери летище - хотел - летище;

Трансфер с автобус Кайро-Хургада (или Хургада-Кайро);

Представител на туроператора с български език за престоя;

Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).


 

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

Екскурзия на Кайро с разглеждане Пирамидите и Сфинкса, Националния Египетски Музей с включен обяд - 70 евро на възрастен и 40 евро за дете от 2 - 11,99г. Екскурзията се заявява и заплаща предварително, най-късно до 5 дни преди датата на отпътуване;

Допълнителни екскурзии по желание от района на Хургада (закупуват се на място след пристигане);

Виза – 25 $ (заплаща се и се получава при пристигане на летището в Хургада);

Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**

Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;

Възможност за настаняване в хотел 5* в Кайро – цена по запитване;

Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация.

 

 

Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

 

Внимание! Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.

 

Важно! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

 

Важно! На територията на Египет е забранено внасянето и използването на безпилотни модели на летящи технически устройства, като дронове, хеликоптери и самолети с дистанционно управление. Моля, да имате предвид, че такова оборудване ще бъде конфискувано и употребата му подлежи на строги санкции във вид на големи парични глоби и арест!

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

 

1. Плащания:

- депозит при записване в размер на 30 % на човек от общата цена на всички услуги, включени в договора за туристически пакет;

-доплащане до 22 дни преди датата на пътуване.

 

2.Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване (международният паспорт трябва да е валиден минимум 6 месеца след датата на отпътуване от Египет);

 

3. Анулационни срокове:

3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;

3.2. При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;

3.3. При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;

3.4. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА в ден вторник:

Авиокомпания BH Air

седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2

тип самолет: A320

 

ЗА ПРЕВОЗВАЧА в ден сряда:

Авиокомпания АЛК

Лиценз: BG 1008-13

седалище и адрес: Булевард „Шипченски Проход” 63, София 1574, България

тип самолет: McDonnell Douglas MD-82 или Boeing 737-300

 

За партньора

Разположение:
Хотелът е разположен на 13 км от летище Хургада, на 16 км от центъра на града, на брега на морето.

Хотел:

Хотелът е построен през 2010 г.
В хотела има 593 стаи:
Standard room (Garden/Pool/Sea Side view, макс. 3+1 чов., 48 м2 вкл. баня и балкон/тераса); 
Superior room with Jacuzzi (Pool/Sea Side view, спалня, гостна, макс. 2+2 чов., 55 м2 вкл. баня и балкон/тераса); 
Family room (Pool/Garden view, 2 спални с врата, макс. 2+2 чов., 58 м2 вкл. баня и балкон/тераса);
Family One Bedroom (Pool/Garden/Sea Side view, спалня, балкон, баня с джакузи и душ кабина, макс. 2+2 чел., 55 м2);

Swim Up room (спалня, 48 м2 вкл. баня и тераса, изход към басейна);

Територия

 • фризьорски салон (платено)
 • хавлии при басейна: безплатно
 • Магазини
 • при басейна чадъри, шезлонги, матраци: безплатно
 • банкомат
 • поръчка на такси
 • басейни: 2 (1 с подгряване през зимния период)
 • паркинг безплатно
 • конферентни зали: 2 (макс. 60 и 400 човека, платено)
 • Интернет-кафе платено
 • лекар на повикване (платено)
 • ресторанти: 4 (3 платено)
 • барове: 5 (1 платен)
 • Пералня (платено)
 • аквапарк (Titanic Beach, 8 пързалки за възрастни и 8 за деца)

Bungalow (спалня, 48 м2 вкл. баня и тераса, разположени в центъра на басейна, обгръдени от водата).

Разплащане с  кредитни карти: Visa, MasterCard
Настаняване с домашни любимци: не е позволено

 

 

Развлечения и спорт

 • тенис ракети и топки под наем безплатно
 • боулинг платено
 • Мини-футбол безплатно (на плажа)
 • кайтсърфинг платено
 • плажен волебол безплатно
 • осветление на тенис корта платено
 • фитнес зала безплатно (за лица над 16г.)
 • дайвинг платено
 • аеробика безплатно
 • Джакузи платено
 • тенис корт безплатно (осветлението се заплаща)
 • парна баня платено
 • дартс безплатно
 • тенис на маса безплатно
 • боча безплатно
 • масаж платено
 • билярд платено
 • турска баня (хамам) платено
 • дискотека безплатно (напитките се заплащат)
 • музика на живо безплатно
 • мини-голф безплатно (осветлението се заплаща)
 • водна гимнастика безплатно
 • уиндсърфинг платено
 • джага платено
 • сауна платено

 

Плаж

кей (Titanic Beach)

Пясъчно-каменист

понтон: има (Titanic Beach)

има корали

собствен (до дълбочина от 500 метра)

препоръчва се използването на специални обувки

на плажа чадъри, шезлонти, матраци: безплатно

хавлии на плажа: безплатно

 •  
Включва
Контакти
Партньор: Ейнджъл Травел -ООД
Адрес: София ул. Одрин 132
Работно време: Пн.10:00 - Пт.18:00
Телефони: 0895653544; 0897944043
Разгледай останалите оферти
© 2014-2020 bestprice.bg All rights reserved