Почивка в Египет!

Почивка в Египет: Хургада и Кайро! 7 нощувки на база All Inclusive в хотел ALBATROS AQUA PARK HURGHADA 4 * , Хургада, едната нощувка в хотел Barcelo Cairo Piramids 4*, чадър и шезлонг, Самолетни билети, Трансфери, представител!

Споделете с приятели

Оферта

Почивка в Египет: Хургада и Кайро! 7 нощувки на база  All Inclusive в хотел  ALBATROS AQUA PARK HURGHADA 4 *  , Хургада, едната нощувка в хотел Barcelo Cairo Piramids 4*, чадър и шезлонг, Самолетни билети, Трансфери, представител!

Общи условия

*Поради динамиката на ценообразуването, цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (до 24 часа след предоставяне на оферта и избор на хотел).

 

Комбинирана програма 1 нощувка в Кайро + 6 нощувки в Хургада 

 

Рейтинг на хотела: 4.8 от 5

Уютен хотел, разположен през пътя от хотел Beach Albatros Resort. Ориентиран към младежки и семеен отдих. Обща територия с хотелите Sea World Resort и Albatros Aqua Vista Resort & SPA.

 

Преди да заплатите  трябва да проверите възможните свободни за настаняване и да направите резервация!

0895/ 653 544,0897944043

 

www.pickalbatros.com

 

7 нощувки на база All Inclusive , чадър и шезлонг на плажа и на басейна, Самолетни билети, Трансфери, представител за 683.00 лв на човек!-16.10- 23.10.2019

 

7 нощувки на база  All Inclusive ,чадър и шезлонг на плажа и на басейна, Самолетни билети, Трансфери, представител за 683.00  лв на човек!- 23.10 - 30.10.2019

 

7 нощувки на база  All Inclusive ,чадър и шезлонг на плажа и на басейна, Самолетни билети, Трансфери, представител за 1.200 лв на човек!-05.11.- 12.11.2019

 

Цената е валидна за настаняване на човек в Двойна стая за Двама!

 

 

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • Самолетни билети София - Хургада/Кайро - София с чартърен полет на АК BH Air или АК АЛК ( не вкл. кетъринг по време на полета);

 • 20/15 кг. чекиран багаж и една бройка ръчен багаж с тегло до 8/5 кг;

 • Пътнически и летищни такси (в размер на 95 евро на човек към 02.05.2019);

 • 6 нощувки на  база  All Inclusive

 • 1 нощувка в Кайро с включена закуска и вечеря в хотел Barcelo Cairo Pyramid 4* или подобен;

 • Трансфери летище - хотел - летище;

 • Трансфер с автобус Кайро-Хургада (или Хургада-Кайро);

 • Представител на туроператора с български език за престоя;

 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).


 

 

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

Екскурзия на Кайро с разглеждане Пирамидите и Сфинкса, Националния Египетски Музей с включен обяд - 70 евро на възрастен и 40 евро за дете от 2 - 11,99г. Екскурзията се заявява и заплаща предварително, най-късно до 5 дни преди датата на отпътуване;​

Допълнителни екскурзии по желание от района на Хургада (закупуват се на място след пристигане);

Виза – 25 $ (заплаща се и се получава при пристигане на летището в Хургада);

Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**

Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;

Възможност за настаняване в хотел 5* в Кайро – цена по запитване;

Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация.

Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

 

Внимание! Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.

 

Важно! На територията на Египет е забранено внасянето и използването на безпилотни модели на летящи технически устройства, като дронове, хеликоптери и самолети с дистанционно управление. Моля, да имате предвид, че такова оборудване ще бъде конфискувано и употребата му подлежи на строги санкции във вид на големи парични глоби и арест!

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

 

1. Плащания:

- депозит при записване в размер на 35 % на човек от общата цена на всички услуги, включени в договора за туристически пакет;

-доплащане до 25 дни преди датата на пътуване.

 

2.Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване (международният паспорт трябва да е валиден минимум 6 месеца след датата на отпътуване от Египет);

 

3. Анулационни срокове:

3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;

3.2. При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;

3.3. При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;

3.4. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА в ден вторник:

Авиокомпания BH Air

седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2

тип самолет: A320

 

 ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА в ден сряда:

Авиокомпания АЛК

Лиценз: BG 1008-13

седалище и адрес: Булевард „Шипченски Проход” 63, София 1574, България

тип самолет: McDonnell Douglas MD-82 или Boeing 737-300

 

 

**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 650 долара на тон; Хургада: 700 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).

 

*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: до 20 дни преди датата на отпътуване.

*Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет ! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.

*Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/ или Мондиал Асистанс.

В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

 

*При пътуване към Арабска република Египет е необходимо да притежавате задграничен паспорт, с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Визи с цел туризъм и престой до 30 дни се купуват и получават на ГКПП на международните летища – стикерите са продават в банкови офиси, намиращи се в транзитната зона преди паспортния контрол. Цената на визовия стикер, закупен на ГКПП, е 25 щатски долара, като заплащането на същия може да бъде осъществено с кредитна карта или в брой в твърда валута. В паспорта Ви трябва да има поне една цяла свободна страница, за да може върху нея да бъде положена входната виза за страната. На гърба на тази страница не следва да има друга положена по-рано виза, освен печати от граничен контрол.

*При пътуване от България за Египет не са необходими имунизации и на границата не се изисква имунизационна книжка.

 

Ден 1:

Излитане от летище София (Терминал 1) за Кайро с чартърен полет. Посрещане на летище Кайро и трансфер до хотела. Настаняване след 14:00 часа. Свободно време. Нощувка.

 

Ден 2:

Закуска в хотела. Освобождаване на стаите. Свободно време или екскурзия до едно от най-забележителните чудеса на света - Египетските пирамиди, които пленяват с величието и мистериозността си. Групата археологически паметници включва трите големи пирамиди – Хеопсовата пирамида, Пирамидата на Хефрен и Пирамидата на Микерин – както и няколко по-малки пирамиди, разположени в близост до тях. Пирамидите в Гиза са най-старият и единственият запазен до днес паметник от 7-те чудеса на Античния свят. От площадката в Гиза ще се насладите на откриващата се гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса, а по-късно ще посетите и Исторически музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от ерата на древната египетска цивилизация. Там се намира и залата с мумиите на някои от най-известните фараони.

Отпътуване за Хургада с автобус (около 6 часа). Късно пристигане и настаняване в избрания хотел в Хургада.

 

Ден 3 -7:

Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия. Нощувка.

 

Ден 8:

Закуска в хотела. Освобождаване на стаите до 12:00ч, като багажът може да бъде оставен в стая около рецепция, предназначена за съхранение. Свободно време до трансфера за летището и полет от Хургада за София.

 

 

НОВО! БЕЗПЛАТНА екскурзия "Сити тур в ХУРГАДА".

Всички клиенти, които ще почиват в Египет през есен 2019, ще имат възможност да се запишат за тази екскурзия на място след пристигане в Египет по време на информационната среща с наш представител в хотела!

Екскурзията ще се провежда на български език и ще включва:

- посещение на Коптска църква с беседа на български език - коптите принадлежат към т.нар. източна църква (позната и като дохалкидонска). Характерно за тях е, че се кръстят не с три пръста, а само с един – с палеца, което е знак, че Исус има само една природа – Божествена.

- посещение на джамия в Хургада и беседа за ислямската религия на български език;

- посещение на няколко търговски центъра - за масла, за захарни изделия и за сувенири, като свободното време за пазаруване ще е около 30 мин във всеки един център;

 

Забележка: няма свободно време за разходка в Хургада по време на тази екскурзия!

 

 

Полетно разписание в местни времена за полетите на 01.10 и 15.10 (вторник):

 

София, Терминал 1 - Кайро

08:00 - 09:40

 

Хургада - София, Терминал 1

10:40 - 14:30

Възможна е промяна в часовете на полетите!

 

Полетно разписание в местни времена за полетите на 29.10 (вторник):

София, Терминал 1 - Кайро

07:00 - 09:40

Хургада - София, Терминал 1

11:40 - 14:30

*Възможна е промяна в часовете на полетите!

 

Полетно разписание в местни времена за полетите на 12.11 (вторник):

София, Терминал 1 - Кайро

08:00 - 10:40

Хургада - София, Терминал 1

11:40 - 14:30

*Възможна е промяна в часовете на полетите

 

Полетно разписание в местни времена за полетите на 16.10 (сряда):

София, Терминал 1 - Кайро

17:30 – 19:00

Хургада - София, Терминал 1

15:15 - 20:00

*Възможна е промяна в часовете на полетите!

 

Полетно разписание в местни времена за полетите на 30.10 (сряда):

София, Терминал 1 - Кайро

16:30 – 19:00

Хургада - София, Терминал 1

16:15 - 20:00

*Възможна е промяна в часовете на полетите!

 

 

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

 •  Самолетни билети София - Хургада/Кайро - София с чартърен полет на АК BH Air или АК АЛК ( не вкл. кетъринг по време на полета);

 • 20/15 кг. чекиран багаж и една бройка ръчен багаж с тегло до 8/5 кг;

 • Пътнически и летищни такси (в размер на 95 евро на човек към 02.05.2019);

 • 6 нощувки на съответния пансион в избрания хотел в района на Хургада;

 • 1 нощувка в Кайро с включена закуска и вечеря в хотел Barcelo Cairo Pyramid 4* или подобен;

 • Трансфери летище - хотел - летище;

 • Трансфер с автобус Кайро-Хургада (или Хургада-Кайро);

 • Представител на туроператора с български език за престоя;

 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).


 

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • Екскурзия на Кайро с разглеждане Пирамидите и Сфинкса, Националния Египетски Музей с включен обяд - 70 евро на възрастен и 40 евро за дете от 2 - 11,99г. Екскурзията се заявява и заплаща предварително, най-късно до 5 дни преди датата на отпътуване;

 • Допълнителни екскурзии по желание от района на Хургада (закупуват се на място след пристигане);

 • Виза – 25 $ (заплаща се и се получава при пристигане на летището в Хургада);

 • Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**

 • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;

 • Възможност за настаняване в хотел 5* в Кайро – цена по запитване;

 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация.

 

 

Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

 

Внимание! Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.

 

Важно! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

 

Важно! На територията на Египет е забранено внасянето и използването на безпилотни модели на летящи технически устройства, като дронове, хеликоптери и самолети с дистанционно управление. Моля, да имате предвид, че такова оборудване ще бъде конфискувано и употребата му подлежи на строги санкции във вид на големи парични глоби и арест!

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

 

1. Плащания:

- депозит при записване в размер на 30 % на човек от общата цена на всички услуги, включени в договора за туристически пакет;

-доплащане до 22 дни преди датата на пътуване.

 

2.Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване (международният паспорт трябва да е валиден минимум 6 месеца след датата на отпътуване от Египет);

 

3. Анулационни срокове:

3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;

3.2. При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;

3.3. При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;

3.4. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА в ден вторник:

Авиокомпания BH Air

седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2

тип самолет: A320

 

ЗА ПРЕВОЗВАЧА в ден сряда:

Авиокомпания АЛК

Лиценз: BG 1008-13

седалище и адрес: Булевард „Шипченски Проход” 63, София 1574, България

тип самолет: McDonnell Douglas MD-82 или Boeing 737-300

 

 

 

За партньора

Разположение:
Хотелът се намира на 7 км от летището в Хургада, на 15 км от центъра на града, на втора линия.

Хотел:

Хотелът е открит през 2000 година, последна частична реновация е направена през 2008 година.

Състои се от основна едноетажна сграда (само рецепция) и комплекс от 3-етажни корпуси.

Общо 246 стаи:

211 Standard room (имат back view, 23 м2 - вкл. банята и балкона/терасата),

35 Family room (спалня с междинна врата между гостната и зоната за сън, 41 м2 - вкл. банята и балкона/терасата),

Има сати за непушачи и connected rooms.

 

Развлечения и спорт

 • фитнес зала безплатно
 • тенис на маса безплатно
 • водно поло безплатно
 • масаж платено (в Aqua Vista Resort & Spa)
 • водна гимнастика безплатно
 • дайвинг център платено (в Beach Albatros Resort)
 • музика на живо безплатно
 • Джакузи платено (в Aqua Vista Resort & Spa)
 • осветление на тенис корта платено (в Aqua Vista Resort & Spa)
 • боча безплатно
 • мини-голф безплатно (осветлението на полето се заплаща)
 • тенис корт безплатно (в Aqua Vista Resort & Spa)
 • сауна платено (в Aqua Vista Resort & Spa)
 • водни видове спорт платено (в Beach Albatros Resort)
 • спа център платено
 • тенис ракети и топки под наем платено (в Aqua Vista Resort & Spa)
 • билярд платено
 • парна баня платено (в Aqua Vista Resort & Spa)
 • дартс безплатно
 • аеробика безплатно
 • плажен волебол безплатно

 

Територия

 • барове: 3 (плюс 3 бара в в Sea World Resort, два бара в Aqua Vista Resort и плажен бар в Beach Albatros Resort)
 • ресторанти: 3
 • поръчка на такси (платено)
 • фризьорски салон (платено)
 • хавлии при басейна: безплатно
 • банкомат
 • водни пързалки: 9 (без подгряване)
 • лекар на повикване (платено)
 • при басейна чадъри, шезлонги, матраци: безплатно
 • басейни: 4 (1 с подгряване през зимните месеци)
 • Магазини
 • пране платено
 •  
Включва
Контакти
Партньор: Ейнджъл Травел -ООД
Адрес: София ул. Одрин 132
Работно време: Пн.10:00 - Пт.18:00
Телефони: 0895653544; 0897944043
Разгледай останалите оферти
© 2014-2020 bestprice.bg All rights reserved