На море в Албена!

На море в Албена! Една нощувка на база Една нощувка на база ALL INCLUSIVE, безплатно ползване на чадър и два шезлонга на стая на плажа в Хотел Компас***, Албена!

Споделете с приятели

Оферта

На море в Албена!Една нощувка на база Една нощувка на база ALL INCLUSIVE , безплатно ползване на чадър и два шезлонга на стая на плажа в Хотел Компас***,Албена!

Общи условия

Валидна за периоди :

08.06.- 14.09.2020

 

За резервации до 30.03.2020

 

Преди заплащане на ваучер е необходимо да попитате за свободни места и да направите резервация на телефон: 

0895/ 653 544,0897/ 944 043

 

Заяви своя ваучер без регистрация на:

0895 653 544 или office@bestprice.bg

 

Вариант 1:Една нощувка на база  ALL INCLUSIVE за 46.80 лв на човек!- за период: 08.06 – 21.06  и  07.09 – 13.09.2020

 

Вариант 2:Една нощувка на база  ALL INCLUSIVE за 63.00 лв на човек!- за период:22.06 – 08.07 и  20.08 – 06.09.2020

 

Вариант 3:Една нощувка на база  ALL INCLUSIVE за 68.00 лв на човек!- за период:09.07 – 19.08.2020

 

 

 

 

►Капацитет на стаите 2+1

169 климатизирани, комфортно обзаведени стаи. Разполагат с баня и душ, телефон, телевизори с кабелна телевизия, сейф и възможност за интернет достъп. 

Настаняване: до двама възрастни с дете и възможност за поставяне на детска кошара.

Домашни любимци: с предварително запитване. 

Настаняването е след 14.00 ч., a освобождаването на стаите e до 12.00 часа.

Двойни стаи(18 кв. м.) - разполагат със спалня и  единично легло, предоставящи възможност за настаняване на двама възрастни и дете.

 

В цената са включени:

-безплатно ползване на чадър и два шезлонга на стая на плажа!

-безплатен Wi-Fi интернет в общите части на хотелите

-застраховка, курортна такса и 9% ДДС

 

 

Намаления:

Деца от 0 до 2 ненавършени години се настаняват и изхранват безплатно.

Дете от 2 до 12 ненавършени години, настанено с двама пълно плащащи родители, се настанява и изхранва безплатно.

Дете от 2 до 12 ненавършени години, настанено с един пълноплащащ родител на редовно легло, се настанява и изхранва безплатно, а възрастния заплаща за единична стая.

Дете, настанено с един пълноплащащ родител на допълнително легло, ползва 70% намаление от цената за единично настаняване.

Трети възрастен, настанен на допълнително легло, ползва 20% отстъпка от цената за легло в двойна стая.

 

 

Близо трикилометровата плажна ивица на Албена е дългогодишен носител на еко-наградата Син Флаг за безопасно и устойчиво развитие, както и за поддържане на плажа и качеството на водите. Плажът за гостите се намира пред базар Нептун. Плажът за гостите разполага с безплатни 1 чадър и 2 шезлонга на всяка резервирана стая.

Водно спасителната служба на плажа работи от 8:15 до 18:00ч. Извън тези часове, плажът е неохраняем. Моля, спазвайте указанията и флаговата сигнализация.

 

Ресторант: 

Закуска  07:30-10:00

Обяд     12:30-14:30

Вечеря   18:30-21:00

Тематични вечери: Българска Национална, Морска, Италианска
Снек бар на басейна: (11:00 - 16:00) топли и студени снаксове, пица, салати, плодове, сладолед
Лоби бар: (10:00 - 22:00)  Местни алкохолни и безалкохолни напитки, ракия, вино, газирани вина, наливна бира, сокове, газирани напитки, минерална вода, кафе.

 

 

За партньора

Къде да паркирате автомобила си, пристигайки в Албена?

  • Първият вариант е паркинг Лазур, намиращ се на пътя за Балчик - до един от входовете в Албена, който се предоставя за безплатно паркиране.
  • Втора възможност за паркиране е големият буферен паркинг на Автогара Албена, с цена за престой 5 лв. за 24 ч.
  • За Ваше удобство Албена предоставя безплатен транспорт от паркинга с екосъобразни електрически превозни средства по 2 основни линии - до плажа пред хотелите Боряна, Нона, Елица и Мура в южната част на комплекса и до плажа пред Парадайс Блу Хотел и Бийч бар Ганвие в централната част.
  • Електрическите превозни средства ще се движат по разписания, съответно на всеки десет и тридесет минути. Традиционните за Албена туристически влакчета ще продължат да се движат по 2 различни маршрута на специалната за този сезон цена от 3 лв. (за възрастен). На много места в комплекса ще можете да наемете велосипеди, електро велосипеди или електрически колички.
  • Предлага се и възможност за еднократно влизане, престой над 30 минути и паркиране в паркинги във вътрешността на Албена - в обособената синя зона на цена от 10 лв. за денонощие, а в близост до плажната ивица, в екологичната зелена зона с най-добър индекс на чистота на въздуха на цена от 20 лв. за денонощие.
     

За да Ви улесни от Албена са предвидили лесна навигация с информация за възможните парко места и удобно, бързо заплащане на всяка хотелска рецепция. Aвтомати за плащане преди напускане на зелена или синя зона ще бъдат поставени на няколко места за пропусналите да платят на рецепция.

От този сезон ще заработи и втори открит ескалатор за по-комфортното придвижване на гостите от парковата зона до търговската улица и плажа. Двата ескалатора ще улеснят и гостите, паркирали на паркинг Лазур.

 

 

Ще прекарате деня в Албена, пристигайки с автомобил?

Ако планувате да прекарате деня в Албена е най-добре да оставите автомобила си напаркинг Автогара. На входа на Албена се престройте в дясната лента и влезте впаркинг Автогара. Тук можете да останете 30 минути без никакво заплащане. Преди да напуснете с автомобила си, не забравяйте да валидирате билета на автомата за плащане и платите 10 лв. за еднократно влизане и престой до 24 часа. Пешком оттук до центъра на Албена и най-близкия плаж е 10-12 мин. Специално предоставените като комплимент от Албена елекрически шатъли се движат по 2 линии, както следва:

ЖЪЛТА ЛИНИЯ:  до Парадайс Блу хотел & Спа, Бийч бар Ганвие и плажа пред тях

ЧЕРВЕНА ЛИНИЯ: до плажа пред хотелите Боряна, Нона, Елица и Мура

Традиционните туристически влакчета (цена на билет 3лв. за възрастен и 2лв. за дете), които също се движат по 2 линии са алтернатива за придвижване в комплекса.

Моят хотел се намира в СИНЯ ЗОНА, къде да паркирам?

 

Можете да стигнете с автомобила до хотела, да разтоварите багажа и пътниците, и в рамките на 30 мин. да напуснете зоната без да заплащате. Оставайки в зоната паркирайте на обозначен паркинг. Преди напускане на зоната с автомобила, валидирайте билета си на рецепция и заплатете 10 лв. еднократно преминаване и престой до 24 часа в СИНЯ ЗОНА.

 

 

Моят хотел се намира в ЗЕЛЕНА ЗОНА, къде да паркирам?

 

Можете да стигнете с автомобила до хотела, сканирайки входния билет на бариерата на зелена зона и да разтоварите багажа и пътниците. В рамките на 30 мин. напуснете комплекса без да заплащате. Не препоръчваме престой и паркиране в екологичнатаЗЕЛЕНА ЗОНАвъпреки че имате възможност и е въпрос на Ваше решение.Възможно е сканирайки, получения на входа на Албена билет да влезете с автомобила си в ЗЕЛЕНА ЗОНА и да използвате обозначените паркинги. При излизане от зоната ще трябва да валидирате билета си на най-близката рецепция или автомат за плащане и да заплатите 20 лв. за еднократно влизане и престой до 24 ч. Препоръчваме Ви да ползвате паркинги 1 и 2 в СИНЯ ЗОНА , които са разположени близко до откритата сцена на поляната, пешеходната зона в центъра и плажа. Пешком оттук до центъра на Албена и най-близкия плаж е 2 -5 мин., а ще платите 10 лв. еднократно преминаване и престой до 24 часа в СИНЯ ЗОНА.

 

 

Хотелът ми се намира в СИНЯ ЗОНА, паркирах автомобила до хотела, но днес реших да отида с него до плажа, където е ЗЕЛЕНА ЗОНА... какво и как ще трябва да платя?

 

Вземете със себе си входния билет за автомобила и го сканирайте на входа на ЗЕЛЕНА ЗОНА. Паркирайте на обозначен паркинг. Валидирайте билета преди напускане на зоната на близката рецепция или на автомата за плащане, плащайки дължимата сума. Имайте предвид, че ще трябва да заплатите цялата събрана сума  от престоя на автомобила в СИНЯТА И ЗЕЛЕНАТА  ЗОНА до момента, още преди да напуснетеЗЕЛЕНА ЗОНА!Да запазим Албена такава, каквато е - красива по природа!

Включва
Купени: 0 бр.
Остава:
Купи за 46.80 лв. Купи за подарък
Контакти
Партньор: Ейнджъл Травел -ООД
Адрес: София ул. Одрин 132
Работно време: Пн.10:00 - Пт.18:00
Телефони: 0895653544; 0897944043
Разгледай останалите оферти
© 2014-2020 bestprice.bg All rights reserved